uitnodigingBas en Marjolein 25 jaar

 

In maart 2008 waren Bas en Marjolein 25 samen.

Dat was wel een feestje waard. Na weken van voorbereidingen vond in theater De Fransche School te Culemborg uiteindelijk een spektakel plaats, vol van muziek, theater en bijzondere ontmoetingen. Zaal en foyer werden gevuld met stralende familieleden, vrienden, collega's en een al even stralende groep medewerkers van het theater. We kregen heel veel prachtige reacties, vooraf, tijdens en na het feest. Op deze webstek zetten we enkele indrukken hiervan.

We willen vanaf deze plek ook iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het welslagen van het hele gebeuren. Of dit nu was door op te treden op het podium, de techniek te verzorgen, taarten te bakken, koffie te schenken, een bedrag en/of een mooie kaart in een envelopje in een doos te stoppen of gewoon stralend aanwezig te zijn, alles bij elkaar hebben we met z'n allen deze middag mogelijk gemaakt. Een middag om nooit meer te vergeten!

Bas & Marjolein

Heb je aanvullingen in de vorm van foto- of filmmateriaal, verhalen of anderszins deelbare informatie? Stuur of mail het ons en dan krijgt het ook hier een plaatsje.

 

hit counter
 

mailform